P2000 brandweer monitorDatum melding: 28-09-16 - Tijdstip melding: 07:56:10 - Situatie: -
07:56:10 28-09-16 GROUP-1 A2 6658KJ 64 c Van Heemstraweg Beneden-Leeuwen VWS 49392

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Let It Happen te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Grote Kearls bij LIVE@IDEAAL
Datum: 5-10-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Grote Kearls

Meer informatie...
Niet vanwege lengte maar vooral vanwege het gewicht ontstond de naam van de Grote Kearls.Hieruit is de band ontstaan onder het motto - kieken wat wurd -. Eigen nummers worden gemixt met een groot aantal covers van o.a. Normaal, Jovink and the Voederbietels, Mooi Wark, Johnny Cash en vele anderen.
60's aLive Open Zondag Zelhem
Datum: 9-10-2016
Aanvang: 13:00 uur
Band: 60's aLive Band

Meer informatie...
Zondag 9 oktober treed de 60\'s aLive Band op tijdens de Smoks Hanne toertocht en de open zondag in het centrum van Zelhem. Ga terug naar die roerige maar o zo mooie Sixties met nummers van de Stones, CCR, Jimi Hendrix en vele anderen.
Boomchickas bij LIVE@IDEAAL
Datum: 12-10-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Boomchickas

Meer informatie...
De wortels van de Boomchickas liggen in het van de 50-er jaren en daarbij integreerden de Rockabilly specialisten verschillende elementen uit Swing, Hillbilly en Country. Lotta verrijkt ons met haar klassieke countrystem en is een fan van Lindy Hop. Als het om techniek gaat wordt het Rock n Roll vaak onderschat.
Jolian bij LIVE@IDEAAL
Datum: 19-10-2016
Aanvang: 00:00 uur
Band: Jolian

Meer informatie...
Jolian heeft een zeer gevarieerd repertoire, van rock tot folk en van country tot hier en daar een ballad. En ook nog eens geheel eigen werk! De zangeres (Jolian) schrijft alle teksten compleet met muziek, en door de inbreng van eigen ideen van de mede bandleden wordt er een unicum gecreerd.
Blue2Red bij LIVE@IDEAAL
Datum: 26-10-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Blue2Red

Meer informatie...
Blue2Red betekent letterlijk: van blauw naar rood. Overdrachtelijk betekent het dat het soms een kunst is om van een blue mood te komen tot inspired. Muziek brengt je in die beweging. Daarvoor putten wij uit het brede scala van blues, soul en jazz. Altijd nummers die ons gezamenlijk als band aanspreken.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook