P2000 brandweer monitorDatum melding: 08-08-17 - Tijdstip melding: 15:10:31 - Situatie: PRIORITEIT 1
(inci 10) Dierenhulp Zelhemseweg 12 6999DN Hummelo ( Brandw. Wehl naar Hummelo )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band The Bössels te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

Contra Fools bij LIVE@IDEAAL
Datum: 23-8-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Contra Fools

Meer informatie...
Genspireerd door de muziek van o.a. Bob Marley, Madness, The Specials, Peter Tosh en niet te vergeten, onze eigen Nederlandse reggae en ska band Doe Maar. Heerlijke, chille reggae en funky ska klanken met een glimlach naar verschillende muziekstijlen.
Room for the Third bij LIVE@IDEAAL
Datum: 30-8-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Room for the Third

Meer informatie...
De optredens van de band staan steevast als een huis. De harde, uptempo nummers blazen het publiek omver en de wat intiemere, met slepende gitaarsolos gevulde nummers brengen een verrassende afwisseling. Invloeden van artiesten als Pink Floyd, Jimi Hendrix, The who en moderne bands als De Staat en Di-rect.
SoundCrave bij LIVE@IDEAAL
Datum: 6-9-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: SoundCrave

Meer informatie...
SoundCrave speelt harde rock and roll niet te vergelijken met een specifieke andere band of voor een specifiek publiek. Het enigste wat wij pogen te bereiken is dat de energie die in onze muziek zit de luisteraar, toeschouwer en andere freaks dezelfde kick te geven zoals wij die beleven.
Finalisten Amphion Open 2017 bij LIVE@IDEAAL
Datum: 13-9-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Finalisten Amphion Open 2017

Meer informatie...
Vaye musicaltheater: presenteert een musicalmedley, vol zang en dans.Exit the Hive: experimentele muziek maakt progressieve funkrock met vernieuwende akkoordprogressies en kritische tekstenMerel, Paulien en Marlou: ze stellen zelf meerstemmige melodien samen. Ze begeleiden zichzelf op piano en/of gitaar
Wednesday Smiles bij LIVE@IDEAAL
Datum: 20-9-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Wednesday Smiles

Meer informatie...
Wednesday Smiles is afkomstig uit Winterswijk en timmert al zo\'n dik jaar met succes aan de weg met een mix van rock, blues, soul & jazz.Men speelt louter eigen werk waarvan het merendeel is geschreven door zanger/gitarist Martin Stassen.
Jhonny and the rockers bij LIVE@IDEAAL
Datum: 27-9-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Jhonny and the rockers

Meer informatie...
Jhonny and the rockers staat na 10 jaar nog steeds vol adrenaline op het podium te knallen.Ze spelen de lekkerste rock songs voor jong en oud!Ze treden regelmatig op en weten overal de boel weer op de kop te zetten!

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook