P2000 brandweer monitorDatum melding: 26-06-16 - Tijdstip melding: 15:44:36 - Situatie: PRIORITEIT 1
Brand Wegvervoer : : A18 R : 196,5 Doetinchem 068633 (personenauto) ( Brandw. Wehl )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Cajun Hot Shoes te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Caracola bij LIVE@IDEAAL
Datum: 29-6-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Caracola

Meer informatie...
Caracola, dat is LatinJazz en Salsa. Swingend, opwekkend en uitstekend voor het humeur. Carabische muziek, het gelukkige huwelijk tussen Jazz en lokale grooves,Mambo, Calypso, Son Montuno, Cumbia, enz. Geliefd van Cuba tot Costa Rica, van Colombia Tot Brazili.
Smegmatics bij LIVE@IDEAAL
Datum: 6-7-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Smegmatics

Meer informatie...
Smegmatics, de vrees van iedere artiest. Een heel mooi verhaal met veel symboliek en heftige passages zou nu kunnen volgen maar zo zijn we dus niet.Bekende Hollandse hits worden sinds 2013 bewerkt tot lekkere punkrock zonder de herkenbaarheid te verliezen. Hits uit de jaren 70 tot aan heden worden uitgekleed, bewerkt en in een
Smokin 9 bij LIVE@IDEAAL
Datum: 20-7-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Smokin 9

Meer informatie...
Smokin9 focust zich op een breed pallet aan muziek. Rock heeft daarbij de stabiele ondertoon door het geheel, voortkomend uit individuele kwaliteiten die al snel richting de rock neigt, en voornamelijk ook een gezamenlijke smaak. Te verwachten stijlen zijn punk, metal, rock, nederpop, dialectrock, medleys en britpop
Jemilo bij LIVE@IDEAAL
Datum: 27-7-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Jemilo

Meer informatie...
Twee muzikanten, n zangeres... nagenoeg onversterkte muziek. Dat belooft een optreden van Jemilo. Een verademing voor liefhebbers en voor menigeen vast een ontdekking . Het trio swingt de pan uit.
live@ideaal
Datum: 3-8-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: overload

Meer informatie...
4 jonge gasten met passie voor muziek, veel bekende rock nummers. Veel energie en power, nummers van smells like teen spirit naar little green bag. Laaste tijden veel op het podium gestaan, dus zijn er helemaal klaar voor om bij ideaal te spelen.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook