P2000 brandweer monitorDatum melding: - Tijdstip melding: - Situatie: -

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Mother Bass te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

TweeFM bij LIVE@IDEAAL
Datum: 25-1-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: TweeFM

Meer informatie...
Een authentiek Achterhoeks liedjesduo bestaande Twee Freemde Mannen. Mensen willen het tweetal ook nog weleens Frolijk, Fariabel, Ferward, Faag, Fegetarisch, Ferassend, Fastberaden of Ferliefd noemen maar dat vinden deze mannen niet erg hoor. Als het maar met een F is.
Tuesday Night Music Club bij LIVE@IDEAAL
Datum: 1-2-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Tuesday Night Music Club

Meer informatie...
Deze semi-akoestische Americana band brengt afwisselende en sfeervolle muziek van artiesten als Ray la Montagne, Lucinda Williams en Ryan Adams. Daarnaast bestaat een deel van het repertoire inmiddels uit eigen werk. Prachtige zang is een onmisbaar kenmerk van deze band, naast een heerlijk dreunende contrabas, scheurende of slid
Deliverance bij LIVE@IDEAAL
Datum: 8-2-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Deliverance

Meer informatie...
Deliverance staat inmiddels alom bekend voor een strak en authentiek optreden waarbij het sentiment der herkenning hoogtij zal vieren. De band speelt verrassende en niet alledaagse (classic rock) covers die we allemaal wel kennen maar niet zo gek vaak worden vertolkt door een live band, juist dat maakt deze formatie uniek.
The Bridge bij LIVE@IDEAAL
Datum: 22-2-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: The Bridge

Meer informatie...
The Bridge is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar die ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft.Niet de alledaagse coverband maar wel geroemd om onze originele keuzes.Kom kijken,luisteren,genieten en feesten.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook