P2000 brandweer monitorDatum melding: 27-05-16 - Tijdstip melding: 13:35:19 - Situatie: PRIORITEIT 1
Ongeval Wegvervoer Letsel : : Barlhammerweg : Doetinchem 068491 068631 ( Brandw. D'chem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Miss Tuesday te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

ExxBenT bij LIVE@IDEAAL
Datum: 1-6-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: ExxBenT

Meer informatie...
LIVE@IDEAAL komt op 1 juni vanuit Cafe de Tol aan de Keijenborgseweg in Zelhem. Ditmaal met de ExxBent. Het zijn stuk voor stuk doorgewinterde rockers die het klappen van de zweep kennen.
Koorn Pik & de Dorsvlegels bij LIVE@IDEAAL
Datum: 8-6-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Koorn Pik & de Drsvlegels

Meer informatie...
LIVE@IDEAAL komt op 8 juni vanuit Cafe de Tol aan de Keijenborgseweg in Zelhem. Ditmaal met de boerenrockband Koorn Pik & de Dorsvlegels, een regelrechte hommage aan de Achterhoekse boerenrock, maar dan met een Brabants tintje.
Cajun Hot Shoes bij LIVE@IDEAAL
Datum: 22-6-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Cajun Hot Shoes

Meer informatie...
Cajun Hot Shoes speelt authentieke, uit Frankrijk overgekomen, dans muziek.De muziek heeft vele reizen meegemaakt dus ook de invloeden en stijlen.Franse Emigranten die naar Canada gingen en hun geluk zochten werden vervolgens gedeporteerd naar New Orleans Louisiana.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook