P2000 brandweer monitorDatum melding: 22-10-16 - Tijdstip melding: 18:55:50 - Situatie: PRIORITEIT 1
Woningbrand : : Eggedreef : 1 7006KE Doetinchem 068491 069881 068632 (inci 06) (middel) ( Brandw. D'chem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Jolian te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Blue2Red bij LIVE@IDEAAL
Datum: 26-10-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Blue2Red

Meer informatie...
Blue2Red betekent letterlijk: van blauw naar rood. Overdrachtelijk betekent het dat het soms een kunst is om van een blue mood te komen tot inspired. Muziek brengt je in die beweging. Daarvoor putten wij uit het brede scala van blues, soul en jazz. Altijd nummers die ons gezamenlijk als band aanspreken.
The Foo bij LIVE@IDEAAL
Datum: 2-11-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: The Foo

Meer informatie...
The Foo staat voor strak gespeelde covers vol energie van Foo Fighters uitgevoerd door vijf enthousiaste, gedreven muzikanten. Kortom een must voor alle Foo Fighters fans!
Pulse bij LIVE@IDEAAL
Datum: 9-11-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Pulse

Meer informatie...
Pulse speelt voornamelijk eigen werk wat een mix is tussen Foo Fighters, Oasis, Stereophonics, en hier en daar wat Beatles. Rock met een rauwe rand, aanvullend spelen zij een brede set aan knallende rocknummers en melodieuze ballads van o.a. bovenstaande bands.
Handsome Molly bij LIVE@IDEAAL
Datum: 16-11-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Handsome Molly

Meer informatie...
Handsome Molly is een springlevende 4-mans rock \'n roll formatie uit Brummen ,Apeldoorn, Rheden en Doetinchem, en spelen zowel pure, aanstekelijke rock\'nroll,soul, powerblues alsrockballads. De podium-act en uitstraling is energiek en vol passie.
More than a feeling bij LIVE@IDEAAL
Datum: 23-11-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: More than a feeling

Meer informatie...
Ervaren muzikanten die covers tot leven brengen met invloeden vanuit de Jazz, Soul en Funk. Het repertoire bestaat uit een combinatie van mooie ballads tot up-tempo nummers, allemaal gespeeld met een herkenbaar \"MTF sausje\" zoals harmonieuze samenzang en melodieuze instrumentalisten.
KatZMaV bij LIVE@IDEAAL
Datum: 30-11-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: KatZMaV

Meer informatie...
KatZmaV laat de Stones schaamteloos vreemdgaan met ABBA. Verrassende covers, bijzondere wendingen en spectaculaire ontsnappingen. Bluegrass, Balkan, Ska, Rock of Reggae: alle genres en songs zijn vogelvrij verklaard.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook