P2000 brandweer monitorDatum melding: 05-12-16 - Tijdstip melding: 08:01:40 - Situatie: PRIORITEIT 1
(inci 06) Brand Wegvervoer : : A18 L : 199,4 Doetinchem 068631 (Brandstof is: diesel) (personenauto) ( Brandw. D'chem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band KatZMav te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Fools of Funk bij LIVE@IDEAAL
Datum: 7-12-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Fools of Funk

Meer informatie...
Flitsende Funk, Swingende Soul, Daverende Disco, Puike Pop van heden tot verleden. De negenkoppige band bestaat uit twee spetterende zangeressen, een groovie gitarist (goed voor driestemmige zang), een vlammende drummer, drie vette blazers, een funky basman en een heuse lesley sound toetsenist.
Ides Of May bij LIVE@IDEAAL
Datum: 14-12-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Ides Of May

Meer informatie...
De band wordt vaak in het blueshokje geplaatst, maar dat is volgens Daalmeijer te beperkt. Rhythm & Blues, met popinvloeden. Het kan veel kanten op.
Loony Groove JazZ Band bij LIVE@IDEAAL
Datum: 21-12-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Loony Groove JazZ Band

Meer informatie...
De musici van deze swingende JazZ Band spelen in de meest uiteenlopende Jazz stijlen zoals: Swing, Blues, Bebop, Latin Jazz, Ballads & Bossa Novas.Hun repertoire is afwisselend en loopt van Diana Krall tot Amy Winehouse en van Frank Sinatra tot Michael Bubl.
Arrow Revival Band bij LIVE@IDEAAL
Datum: 28-12-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Arrow Revival Band

Meer informatie...
Bij Arrow weet het publiek wat men kan verwachten qua stijl, classic rock, zeker geen hard-rock, muziek met een poppie sausje. Waarbij de focus ligt net als het station op de 70ies, 80ies en 90ies, Cold Play, Pink Floyd, Simple Minds en The Cure passeren o.a. de revu.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook