P2000 brandweer monitorDatum melding: 20-10-17 - Tijdstip melding: 23:37:56 - Situatie: -
23:37:56 20-10-17 GROUP-1 GEEN INZET Brandmelding PAC Sarinkkamp 7 7255CX Hengelo (Gld) ( Brandw. Hengelo )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Down the Hatch te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

Burt Mayer & Friends bij LIVE@IDEAAL
Datum: 25-10-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Burt Mayer & Friends

Meer informatie...
Burt Mayer & Friends is een power blues trio dat met een ongekende passie een blues rock repertoire vertolkt met nummers van onder andere: ZZ-top, Jimi Hendrix, Steve Ray Vaughn, The Cream, George Harrison en John Mayer. Ook een aantal helden zoals Sweet d\' Buster, Cuby and the Blizzards en Herman Brood passeren de reveu.
JINX bij LIVE@IDEAAL
Datum: 1-11-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: JINX

Meer informatie...
Het belangrijkste criterium om op de setlist te worden toegelaten is het rock-gehalte van het nummer. Enkele voorbeelden, Cream, Led Zeppelin, Joe Bonamassa, Black Crowes, Greenday, Hives, Live, Muse, Chuck Berry en de Beatles, waarvan John Lennon gezegd zou hebben: Paultje, zo kan t ook.
MANKES bij LIVE@IDEAAL
Datum: 8-11-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: MANKES

Meer informatie...
MANKES heeft inmiddels op uiteenlopende podia gespeeld: van de Melkweg in Amsterdam tot festivals, huiskamers en dakterrassen door binnen- en buitenland, waaronder de tour in september 2017 door Duitsland, Zweden en Noorwegen onder de naam A Polar Bear Calls.
Hey Sister Go Sister bij LIVE@IDEAAL
Datum: 15-11-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Hey Sister Go Sister

Meer informatie...
Hey Sister Go Sister is een coverband welke zich onderscheidt door alleen nummers te spelen van Pop, Rock en Soul Ladies vanaf de jaren 70 tot nu. De twee frontvrouwen, Bibi en Chantal, staan garant voor een wervelende show.
Cosmic Debriz bij LIVE@IDEAAL
Datum: 22-11-2017
Aanvang: 00:00 uur
Band: Cosmic Debriz

Meer informatie...
Cosmic Debriz is een band wat post wave rock speelt en bestaat sinds 2011. Waarbij gitaar,bas, en drums als bakstenen gestapeld worden, met samples als verbindend cement.
Crazyhabits bij LIVE@IDEAAL
Datum: 29-11-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Crazyhabits

Meer informatie...
De Dierense rockformatie Crazyhabits in 2008 opgericht. De band speelt uitsluitend eigen nummers, Crazyhabits heeft inmiddels de landelijke tv gehaald en wist in 2014 het programma The Hit op RTL 5 te winnen.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook