P2000 brandweer monitorDatum melding: 29-08-16 - Tijdstip melding: 06:21:03 - Situatie: PRIORITEIT 1
Brand Bijgebouw : : Vordenseweg : 31 a Warnsveld 068251 (schuur) (OPS BR: zeer groot) ( Brandw. Zutphen )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending waren een aantal deelnemers van Open Podium Amphion te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

De Big Bounce Band bij LIVE@IDEAAL
Datum: 31-8-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: De Big Bounce Band

Meer informatie...
Typische bigbandnummers hebben een plaats naast de moderne nummers van de band. Standards als That Old Devil called Love naast Late in the Evening van Paul Simon. Stolen Moments naast Midnight at the OasisDe kracht van de band is uiteraard gelegen in de muzikale kwaliteiten van de leden en hun dirigent.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook