P2000 brandweer monitorDatum melding: 28-07-16 - Tijdstip melding: 20:32:21 - Situatie: -
20:32:21 28-07-16 GROUP-1 A0 Er zijn op dit moment geen actuele meldingen ( server nu op windows 10 )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Smokin' 9 te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Smoking Alaska bij LIVE@IDEAAL
Datum: 3-8-2016
Aanvang: 00:00 uur
Band: Smoking Alaska

Meer informatie...
Dromerige gitaren met soms een lading distortion, een diepe en uitgebreide bas, een strakke drum en een unieke stem die zich samen tot een geheel mengen.Smoking Alaska brengt de sfeer hoog met hun grote variatie van zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock.
Remove Before Flight bij LIVE@IDEAAL
Datum: 10-8-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Remove Before Flight

Meer informatie...
Remove Before Flight staat garant voor een avond die teruggrijpt naar hun grote helden uit de jaren \'60/\'70 gemixt met hun herkenbare, eigen sound. Je hoort Jimi, The Doors, Zeppelin, The Stones maar vooral: Remove Before Flight!
Killer and the Cool Cats bij LIVE@IDEAAL
Datum: 17-8-2016
Aanvang: 20:00 uur
Band: Killer and the Cool Cats

Meer informatie...
Met 3 man en n vrouw spelen Killer and the Cool Cats stevige, stampende Rock and Roll. De piano wordt met handen en voeten bespeeld in de stijl van Jerry Lee Lewis.En met ruige gretschgitaar, een slappende contrabassiste en drum is het plaatje compleet voor een geweldige avond Rock and Roll die je niet mag missen.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook