P2000 brandweer monitorDatum melding: 27-02-17 - Tijdstip melding: 21:25:49 - Situatie: PRIORITEIT 2
(inci 02) Dier in Kelder/Put Velswijkweg 5 a 7021LM Zelhem 068542 068567 (koe) ( Brandw. Zelhem )

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band The Bridge te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

Muziekagenda

Cry Wolf Blues Band bij LIVE@IDEAAL
Datum: 1-3-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Cry Wolf Blues Band

Meer informatie...
Cry Wolf Blues Band is een live band bij uitstek. De band speelt stevige blusrock met uitstapjes naar de rock.
Ritn Ditn bij LIVE@IDEAAL
Datum: 8-3-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Ritn Ditn

Meer informatie...
Vier jongens van de Veluwe weten met opzwepend eigen werk, verweven met stampende iedere kroeg, feesttent of andere locatie op zn kop te zetten.Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock n roll machine.
Los Irlandeses bij LIVE@IDEAAL
Datum: 15-3-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Los Irlandeses

Meer informatie...
Los Irlandeses is Spaans voor De Ieren. Het repertoire van de band is dan ook een unieke en opwindende mix van levendige Ierse volksmuziek en warme en opwindende Tex Mex klanken. Geinspireerd door optredens van bands zoals de Ierse Pogues en Dubliners en de Amerikaanse Texas Tornados spelen Los Irlandeses de avond vol.
WiPe bij LIVE@IDEAAL
Datum: 22-3-2017
Aanvang: 00:00 uur
Band: WiPe

Meer informatie...
William en Peter vormen samen de vijfmansformatie WiPe. Indie (Hard) Rock met een snufje Wereld! Ze nemen je mee de hele wereld over. Van Amerika tot Noord-Korea en van India naar Galapagos. Zelfs een uitstapje naar de maan word je niet weerhouden!
Out Of The Way bij LIVE@IDEAAL
Datum: 29-3-2017
Aanvang: 20:00 uur
Band: Out Of The Way

Meer informatie...
Out Of The Way is een jonge Amsterdamse rockband met invloeden uit de punk-, blues-, en alternativerock. Stevige drumpartijen, vuile riffs, strakke baslijnen, bruisende adrenaline en een punky attitude. PUUR EIGEN WERK.

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook