P2000 brandweer monitorDatum melding: 24-06-2018 - Tijdstip melding: 21:59:40 - Situatie: PRIORITEIT 1
Rookmelder op Burgemeester Rijpstrastr in Zelhem, brandweer met spoed ter plaatse

Het fotoboek van Ideaal

Bommelding bij museum Hengelo

De bom bij het Achterhoeks Museum 1940-1945 blijkt een publiciteitsstunt. Een hele goede, want media in het hele land hebben het verhaal inmiddels opgepakt. De zogenaamde oefenbom van Duitse makelij uit de Tweede Wereldoorlog is wel degelijk echt. Hij is vrijdag bij het museum gebracht door iemand die buiten beeld wilde blijven. De bom is wel degelijk een belangrijke aanwinst voor het museum. De bom zal na restauratie tentoongesteld worden bij het museum in Hengelo.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 21-02-2015
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Achterhoeks Museum 1940-1945
Aantal foto's in dit fotoboek: 2

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken