P2000 brandweer monitorDatum melding: 18-06-2018 - Tijdstip melding: 19:32:10 - Situatie: PRIORITEIT 1
Ambulance met spoed naar Meeuwstraat in Didam

Het fotoboek van Ideaal

Onderscheidingen voor brandweervrijwilligers Bronckhorst

Vrijdagavond was de jaarlijkse brandweeravond voor de brandweerposten uit de gemeente Bronckhorst. Tijdens de avond werden diploma's uitgereikt en jubilarissen gehuldigd van de posten Hengelo, Steenderen, Vorden en Zelhem. Waarnemend burgemeester van Bronckhorst, mevrouw Huijbregts-Schiedon, reikte twee Koninklijke onderscheidingen uit. Bennie Lebbink uit Vorden ontving uit handen van de burgemeester de versierselen en oorkonde behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ook Henk Wiecherink uit Steenderen ontving van de burgemeester de versierselen en oorkonde behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 07-03-2015
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 77

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken