P2000 brandweer monitorDatum melding: 18-06-2018 - Tijdstip melding: 19:32:10 - Situatie: PRIORITEIT 1
Ambulance met spoed naar Meeuwstraat in Didam

Het fotoboek van Ideaal

Jeu de Boulesbanen Keijenborg geopend

Zaterdagmiddag zijn de nieuwe Keijenborgse Jeu de Boules banen geopend, die direct naast het clubhuis van tennisvereniging Keislag gelegen zijn. Dit initiatief van de Stichting Dorpsraad Keijenborg is met ondersteuning van gemeente Bronckhorst en veel vrijwilligers in nauw overleg met de tennisvereniging tot stand gekomen. Wethouder Paul Seesing van de gemeente Bronckhorst verrichte de officiƫle openingshandeling, waarna de baan werd gebruikt door de aanwezigen.

Ga naar het nieuwsbericht   Terug naar het overzicht van fotoboeken

Dit fotoboek is toegevoegd op: 28-03-2015
De foto's in dit fotoboek zijn gemaakt door: Arno Wolsink
Aantal foto's in dit fotoboek: 28

Uitleg van het fotoboek

U kunt verder bladeren door op de zijkanten van de foto te klikken. Onder de foto ziet u een carousel van kleine foto's. Hiermee kunt u snel een bepaalde foto opzoeken.

U kunt inzoomen door op het midden van de foto te klikken. Het fotoboek opent dan op het volledige scherm. Door naast de foto of op het kruisje in de rechterbovenhoek te klikken, gaat u weer terug.

Een foto opslaan kan niet als u ingezoomd hebt. In de normale stand kunt u met de rechtermuisknop een foto opslaan. Let op! Foto's mogen alleen voor prive doeleinden gebruikt worden. Lees voor meer infomratie onze disclaimer.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook

Terug naar het overzicht van fotoboeken