P2000 brandweer monitorDatum melding: 08-02-2018 - Tijdstip melding: 19:38:54 - Situatie: PRIORITEIT 1
Woningbrand op Churchillstraat in Doetinchem, brandweer met spoed ter plaatse

LIVE@IDEAAL

Iedere woensdagavond, tussen 20.00 en 22.00 uur, kunt u via Radio Ideaal, IdeaalTV en de livestream op deze website luisteren naar het programma LIVE@IDEAAL, een programma met bands en artiesten uit de regio en ver daarbuiten. Het programma wordt uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. De uitzendingen van LIVE@IDEAAL kunnen live worden bekeken via deze website.

Bezoek onze pagina op Facebook  Bezoek onze pagina op Facebook

Afgelopen keer in LIVE@IDEAAL

De vorige uitzending was de band Jazz Track te gast in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.  Bekijk alle foto's van deze uitzending in het fotoboek op deze website.

Bekijk alle fragmenten van LIVE@IDEAAL
Wekelijks maken we korte opnames van de bands die LIVE@IDEAAL bezoeken en deze zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Ideaal.

  Klik hier om naar www.youtube.com/ideaaltv te gaan

 

Muziekagenda

FRIED CHICKEN bij LIVE@IDEAAL
Datum: 28-2-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: FRIED CHICKEN

Meer informatie...
Deze Queen tributeband is niet opgericht maar ontstaan.De muzikanten gingen samen de uitdaging aan om een Queen set te spelen. One band, one goal, one mission. FRIED CHICKEN: geweldige muzikanten, heel veel enthousiasme en een koninklijk repertoire. Heerlijke ingredinten voor een lekker optreden!
Heavy Metal Thunder bij LIVE@IDEAAL
Datum: 7-3-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: Heavy Metal Thunder

Meer informatie...
Scheurende gitaren. Hoge uithalen. Heavy Metal. Gas erop. Haal je strakke leren broek uit de kast en ga uit je dak bij Heavy Metal Thunder!
Anders is het Niet bij LIVE@IDEAAL
Datum: 14-3-2018
Aanvang: 20:00 uur
Band: Anders is het Niet

Meer informatie...
Anders is het Niet is een feest-, pop, en rockband die inmiddels ruim 6 jaar aan het optreden is. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten, en staat garant voor een avond vol recente muziek, golden oldies, meezingers, medleys, gezelligheid en interactie met het publiek. Kortom, feest gegarandeerd!

Voeg je eigen agendapunt toe

Gig/evenement/activiteit:

Band:

Datum:

Aanvang:

Website van de band:
http://
Korte omschrijving:


Een willekeurige foto van LIVE@IDEAALBekijk de foto's in het fotoboek  Klik hier om naar het fotoboek van Ideaal te gaan voor alle foto's

Bands en artiesten die ook in het programma willen komen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Deel dit artikel op TwitterDeel dit artikel op Facebook